Dim Mak Europe

 

logo Dim Mak EuropeDim Mak Europe is opgericht om de belangen te behartigen van de beoefenaars van Dim Mak en de aangesloten scholen met hun eigen krijgskunst. Naast het promoten van de krijgskunstdisciplines en verder uitbouwen en ontwikkelen van Dim Mak, Kyusho Jitsu en Qi Gong streeft Dim Mak Europe ernaar om ook kwalitatief goede Dim Mak instructors op te leiden om zo de kennis meer en beter te kunnen verspreiden. Naast het verzorgen van een uitgebalanceerd lesprogramma verzorgt Dim Mak Europe met regelmaat stages en nemen ze ook examens voor Kyu en Dangraden af. De aangesloten en erkende scholen krijgen begeleiding in het Dim Mak en het verspreiden daarvan.

Omdat Dim Mak Europe openstaat voor alle Qi Gong stijlen en in een ongedwongen, plezierige manier met elkaar wil trainen is het ook zeker de bedoeling dat we van elkaar leren. Iedere Qi Gong stijl heeft zo zijn eigen essentie in hun oefeningen. Met onze open instelling streven we ernaar om zo diep mogelijk in de essentie van de Qi gong oefeningen te komen.

 

Dim Mak Europe >>>

 

Qi Gong toegepast in de krijgskunst

De basis van Qi Gong is meer dan 7000 jaar oud en is ontwikkeld met de gedachten om het te doen als een belangrijk middel tegen ziektes en als bescherming van de gezondheid, ook wel medische Qi Gong genoemd. Later werd de Qi gong kennis die men in vele jaren had verworven door de shaolin monnikken gebruikt om hun krijgskunst (kung fu) te verbeteren. Deze vorm van Qi Gong wordt ook wel Martiale Qi Gong genoemd om als doel de martial arts (krijgskunst).

Qi Gong Oirschot

Kanji Qi Gong Dim Mak EuropeBij Qi Gong Oirschot trainen en onderwijzen we vanuit de essentie van Qi Gong. Daarom worden er alleen Medishe Qi Gong lessen gegeven bij Qi gong Oirschot. De leraren zijn gediplomeerd via Dim Mak Europe en blijven zich steeds bijscholen om een hoger niveau in de Qi Gong te bereiken.

Wat het trainen bij Qi gong Oirschot bijzonder maakt is dat men in de lessen regelmatig oefeningen met een partner doet. Het voordeel hiervan is dat de twee personen die samen een oefening (partneroefening) doen door deze interactie elkaar kunnen helpen bij de uitvoering ervan. Waar we in de les ook de nadruk op willen leggen is dat men de energie die door het lichaam stroomt daadwerkelijk voelt en niet visualiseert. De partneroefeningen zijn een zeer goed didactisch middel daarvoor.

 

Bent u geïnteresseerd in de martiale Qi Gong dan kunt u lessen volgen bij Kyusho Jitsu Oirschot, beide soorten lessen volgen is natuurlijk ook mogelijk.

 


LES INFO

 

Lestijden

Adres

Trainers

Contact

 

MEEST GELEZEN

 

Tai Chi

Qi Gong

Qi Gong Oirschot

 

footer Qi Gong Oirschot