Qi Gong Oirschot

 

Doelstelling van Qi Gong Oirschot

De doelstelling van Qi Gong Oirschot is om op een leuke en verantwoorde manier les te geven in Qi Gong Ji-Chu. De leraren zijn gediplomeerd via Dim Mak Europe en blijven zich steeds bijscholen om een hoger niveau in de Qi Gong te bereiken. Hierdoor blijft de lesstof en het lesniveau zich ook steeds verder ontwikkelen. Doel hierbij is niet het telkens toevoegen van meer vormen of stijlen Qi Gong maar om zich steeds dieper met de bestaande lesstof te ontwikkelen. De basis van de lessen is dan ook om vanuit de essentie van de Qi Gong te starten. Wanneer de leerling zijn basis heeft gelegd in de essentie van de Qi Gong kan hij zich makkelijker maar ook zeker beter een bepaalde vorm of stijl Qi Gong aanleren.

Wat het trainen bij Qi gong Oirschot bijzonder maakt is dat men in de lessen regelmatig oefeningen met een partner doet. Het voordeel hiervan is dat de twee personen die samen een oefening (partneroefening) doen door deze interactie elkaar kunnen helpen bij de uitvoering ervan. Waar we in de les ook de nadruk op willen leggen is dat men de energie die door het lichaam stroomt daadwerkelijk voelt en niet visualiseert. De partneroefeningen zijn een zeer goed didactisch middel daarvoor.

qi gong oirschot lessen

 

De Qi Gong lessen

De lessen zijn bedoeld ter verbetering van de gezondheid (vitaliserend) en zijn door iedereen te volgen ongeacht leeftijd of fysieke toestand. De lessen bestaan uit vloeiende bewegingen gericht op het soepel maken van het lichaam. Hierdoor gaan energie en bloed beter door het lichaam stromen. Dit kan het zelfgenezend vermogen bevorderen. De lessen zijn bedoeld voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren maar ook die bewuster in het dagelijks leven willen staan. Door de Qi Gong in het dagelijks leven toe te passsen kan men met lichaam en geest meer in balans komen zodat dit de gezondheid ten goede komt.

Lessen worden niet in blokken gegeven zodat op ieder moment een nieuwe leerling in kan stromen. De oefeningen kunnen zowel door een beginneling als een gevorderde gedaan worden, ieder op zijn eigen niveau.

  

Gratis Qi gong proeflessen

Qi Gong Oirschot biedt u vrijblijvend gratis twee lessen aan om te komen trainen. Wanneer u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over de lessen bij Qi Gong Oirschot kunt u contact opnemen met Louk Franken.

Meer informatie >>>

 

 


 

 

LES INFO

 

Lestijden

Adres

Trainers

Contact

 

MEEST GELEZEN

 

Tai Chi

Qi Gong

Qi Gong Oirschot

 

footer Qi Gong Oirschot